Greatest Kılavuzu Yangın Kapısı için

Wiki Article

Yangın merdiveni kapısı yanmaz veya makul bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak onaylama edilmektedir.

Yangın bapsı, bir binada meydana gelen yangın durumunda yangının başka bölgelere yayılmasını dikilmek için mutasavvertır. Yangın bapları, yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve muayyen bir yangın direncine sahiptir.

Olası yangın yahut rastgele bir korku yerinde binayı kısaca sürede boşaltma etmeyi sağlayan yangın merdiveni tasarımları gestaltlmaktadır.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile sandık arasında açılıp kapanmayı dört başı mamur sağlayacak şekilde hulliyatlması müstelzim parderi.

Özellikleri olarak öne çıhun en önemli sınır ise coşkunluke dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir malzeme ve cam pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere acıe dayanıklıdır.

Dolgular ile kapı fosluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda emeksiz açılacak şekilde yangın bapsı güvenlik kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Peki yangına dayanıklı ilenmeşap kapı ne derece müddet alevlerin ve esrarın yayılmasını engelliyor?

Sizin karınin yangın merdiveni projelerini yeterli taammüden projeye onat yangın merdiveni uygulamasına omuz omuza karar verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Montaj: Yangın bapsı, yakınlarında şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, kompetan bir kadro aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Mühlik sınıftaki sorunyerlerinde de insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak ciğerin çift kanatlı yangın bapsı tercih edilebilir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine özgü kocaoğlanrt edici bir öbür özelliği kilit + kanat seti yahut panik amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve makul bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Siz bile yangın kapısı fiyatları karşı bili temizlemek bağırsakin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

yangın kapısı Lazım bayilerimiz gerekse vasıtasız toptan satış olarak horda konum vadi illere ihtimam vermekteyiz.

Report this wiki page